Satamanosturit

Polar Lift on Havator-konsernin satamien nostopalveluihin erikoistunut yritys, joka toimii Perämeren kaarella Suomessa ja Ruotsissa sekä Norjassa maailman pohjoisimmassa kaupungissa, Hammerfestissa Rypefjordin satamassa.

Polar Lift ja Hammerfestissa Rypefjordin satamassa toimiva Polarbase AS yhdistivät voimansa helmikuussa 2008. Satamanosturipalveluita tarjoava yhteisyritys toimii nimellä Polar Lift AS, josta Polarbase AS omistaa 50 prosenttia. Polarbase AS kuuluu NorSeaGroupiin, joka on Euroopan johtava tuki- ja logistiikkapalvelujen tarjoaja offshore- ja onshore-teollisuudelle. Polarbase vastaa tukitoiminnoista porauslauttojen sekä öljy- ja kaasukenttien yhteysliikenteelle. Polar Lift AS on merkittävä satamanosturipalveluiden tarjoaja koko Barentsin alueella.

Polar Liftin toiminnalla on Havator-konsernissa monella tapaa erikoisleimansa. Esimerkiksi Röyttän satamassa voi olla vuodenajasta riippuen joko 30 astetta lämmintä tai 30 astetta pakkasta. Kun lämpötila voi vaihdella vuoden sisällä jopa 60 astetta, tarvitaan kalustolta ja kuljettajilta ammattitaitoa hyvin erilaisissa olosuhteissa. Talviaikaan mereltä puhaltava tuuli vielä voimistaa paukkupakkasten tehoa.

Referenssit

Lue lisää

Erikoiskuljetukset

Räätälöidyt kuljetusratkaisut ja osaava henkilökunta takaavat suurtenkin kuljetusten onnistumisen.

Lue lisää