Hallitus

 

Teuvo Salminen
Hallituksen puheenjohtaja 

KHT-tutkinnon suorittanut KTM Teuvo Salminen on työskennellyt Pöyry-yhtiöiden palveluksessa vuodesta 1985 saakka. Vuodet 1999-2009 hän hoiti Pöyry Oyj:n toimitusjohtajan sijaisen tehtävää. Vuoden 2010 loppuun saakka hän toimii Pöyryllä osa-aikaisena advisorina vastuualueenaan strategian kehittäminen.
Vuoden alusta saakka Salminen on toiminut CapManin advisorina. Lisäksi hän on tällä hetkellä puheenjohtajana Holiday Club Resorts Oy:n hallituksessa sekä varapuheenjohtajana CapMan Oyj:n hallituksessa. Lisäksi hän on jäsenenä Cargotec Corporation Oy:n, Evli Bank Oyj:n, Glaston Oy:n ja Tieto Oyj:n hallituksissa.

Anders Björkell
Hallituksen jäsen 

DI, KTM Anders Björkell toimii partnerina CapManin buyout-tiimissä. Hän on Havatorin lisäksi hallituksen jäsen seuraavissa CapManin rahastojen sijoituskohteissa: Walki Group Oy, Moventas Oy ja Å&R Carton AB. Björkell on aikaisemmin toiminut konsulttina Pöyry Oyj:n energialiiketoiminnassa (silloin nimeltään Energia-Ekono Oy).

Erkki Hanhirova
Hallituksen jäsen

Insinööri (ammatillisen korkea-asteen tutkinto) Erkki Hanhirova on työskennellyt Havatorin toimitusjohtajana vuosina 1986-2006 ja konsernijohtajana vuosina 2007-2017. Hanhirova on Lapin Matkailuelinkeinon Liitto (LME) hallituksen jäsen ja Ruotsin kunniakonsuli.

Kari Kallio
Hallituksen jäsen 

M.Sc. (Eng.) Kari Kallio on toiminut aiemmin konserninjohtajana Ramirent Group Oyj:ssä, toimitusjohtajana YIT Sverige AB:ssa, konserninjohtajana Calor AB:ssa, varatoimitusjohtajana ABB Fläkt Industri AB:ssa ja puheenjohtaja Ruotsin toimiala- ja työnantajajärjestössä VVS-I:ssa.
Havatorin hallituksen jäsenyyden lisäksi hän on Inspecta Oy:n hallituksen jäsen, Pas Card AB:n hallituksen puheenjohtaja, Comfort Kedjan AB:n hallituksen jäsen ja Styrud Groupin hallituksen jäsen.

Tapio Simos
Hallituksen jäsen
 
Ekonomi Tapio Simos on toiminut mm. toimitusjohtajana VR Oy:ssä, varatoimitusjohtajana Onninen Oy:ssä sekä toimitusjohtajana Rakentajan Starckjohann Oy:ssä.

Kari Aulasmaa
Hallituksen jäsen 

RI Kari Aulasmaa on Inspecta Group Oy:n konsernijohtaja (CEO). Hän on toiminut aiemmin konsernin varatoimitusjohtajana (SVP, Finland and East Europe) Ramirent Oyj:ssä, toimitusjohtajana Ramirent Finland Oy:ssä ja puheenjohtajana Suomen rakennuskonetoimialajärjestössä.
Havatorin hallituksen jäsenyyden lisäksi hän on Suomen Teknisen Kaupan ja Palveluiden (TK) yhdistyksen hallituksen jäsen.

 

Johtoryhmä

 

Christoffer Landtman
CEO

Kjell Lindqvist
CFO

Ari Henriksson
VP - Special Transport Finland

Seppo Hatunen
VP - Heavy Haulage & Lifting

Anders Pettersson
VP - Installations Sweden

Referenssit

Special Havator är en allt-i projektlösningar i samarbete med kompetenta partners.

Lue lisää

Havator 60' years history